torsdag 18. februar 2010

Fransk kokkekunst

Også i år får vi besøk av vår franske kokkevenn Christian Soehlke. Han driver vertshuset Auberge La Fontaine i den lille pittoreske landsbyen Venasque i Provence, og er en anerkjent kokk og kursholder.
Vi arrangerer to kveldskurs, tirsdag 9.mars og onsdag 10.mars kl.17.00 - 22.00.
Christian vil ta for seg mange grunnleggende teknikker i matlagingen, og legger mye vekt på hvordan man tar vare på og utnytter råvarene.
Lørdag 13.mars blir det heldagskurs der tema er Foie Gras, gåselverpostei. Kurset starter kl.11.00 og varer til ca. kl.18.00. På dette kurset får hver deltaker selv lage Foie Gras til å ta med hjem.

Bildet er fra fjorårets kurs.
Christian viser hvordan man kan smaksette egg med trøfler.

Vil du lese mer om Christian så gå inn på deres hjemmeside www.auberge-lafontaine.com.

Pris på kveldskursene er kr.950 og for kurset på lørdag kr.1600. Kursavgiften dekker også ingredienser.
Påmelding til Hanna på tlf.95155525, eller e-post: hanna.margrethe.tidslevold@sbnett.no innen 4.mars.
Det kan lønne seg å melde seg på snarest, da vi ikke har plass til så mange kursdeltakere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar